Aydın Elektrik

Forum
Ara
Alışveriş havası oluşturma
Yazar Philips Gelen Aydınlatma • 09.02.2010 00:51:58



Mağazalarınızı, kafanızdaki müşterilerle yaratırsınız. Philips olarak, biz de kafanızdaki müşterilerle mağaza aydınlatmasını tasarlarız. Çünkü biz de sizin gibi, başarılı bir mağazada en önemli unsurlardan birinin aydınlatma olduğunu biliyoruz.



Aydınlatma, marka kimliğinizi ifade etmenize izin verir
Caddede veya alışveriş merkezinde mağazanızı farklı kılar
Her şeyden önemli ilk izlenimi yaratır ve alışveriş tutkunları içeri yönlendirir
İçeride, aydınlatma insanları alışverişe çeken (ve tekrar gelmelerini sağlayan) bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olur.


Doğru tecrübeyi sunma

İnsanlar artık, alışveriş tecrübelerinden çok şey bekliyor. Karmaşık ihtiyaçları ve arzuları var. Bir gün, mümkün olan en düşük fiyatla günlük ihtiyaçlarını karşılamak istiyorlar. Ertesi gün, eksiksiz alışveriş tecrübesinden zevk almayı istiyorlar.



Mağaza aydınlatması teknolojilerimizi araştırın ve bu talepleri karşılayan çözümleri keşfedin.



– bir renk dizisinde ve aynı zamanda canlı beyaz atmosfer yaratmanıza imkan sağlayan özel ampul yelpazesi



– ürünlerinizi en iyi halinde gösteren ve modaya uygundan, klasiğe, günlük kullanımdan, lükse, doğru deneyimi sunmanıza izin veren ampuller



– çok çeşitli havalar oluşturan çok yönlü aydınlatma konsepti, mağaza içi aydınlatmayı günün saatine, en son koleksiyonlara veya mevsime göre uyarlar. Tümü tek bir yerleştirmeyle.


İşi farklı kılan çözümler


Philips sürdürülebilir çözümlerde dünya devidir ve mağaza aydınlatması bir istisna değildir. En son teknolojilerimiz operasyon maliyetlerini ve karbondioksit emisyonunu azaltır. Başlangıç yatırımınızı da düşük tutuyoruz.



Bazı durumlarda, var olan kurulumdaki lambaları değiştirmek kısa vadeli kazançlar sağlar. Aydınlatma aletleri ve kontrol tertibatı dahil tüm kurulumu iyileştirirseniz kazanç daha da büyük olacaktır.


Philips'le konuşun
Dünya çapındaki aydınlatma uzmanlarımızın, mağaza ortamı için değer katan çözümler geliştirmede geniş bir tecrübesi vardır. Tam servis uygulama desteği de sunuyoruz.



O zaman bize başvurun ve müşteri hizmetlerimizin ve 1.sınıf aydınlatma bilgisinin nasıl parlak sonuçlar üreteceğini öğrenin


Yorum yok





desing by toter