Aydın Elektrik

Forum
Ara
Philips ve LED çözümleri
Yazar Philips Gelen Aydınlatma • 09.02.2010 01:02:31



Günümüzde Philips, LED tabanlı aydınlatma çözümlerinin tartışmasız lideridir. Son zamanlardaki araştırma ve geliştirme konusundaki kazanımlar ve çok büyük yatırımlar, Philips'in günümüzde LED tedarik zincirinin her aşamasında uzmanlığa sahip olduğu anlamına gelir: Temel yarı iletken kalıptan modül ambalajlarına, armatür olarak sunulan nihai ürünlere ve değişen aydınlatma ihtiyaçları için kişiye özel çözümlere kadar... Bu bilgi birikimi ve çabalar sonucunda, sadece pratik ve şık değil, aynı zamanda enerji tasarruflu ve sürdürülebilir olan LED tabanlı aydınlatma çözümleri ortaya çıkmıştır.


Ancak Philips için LED aydınlatmanın potansiyelini ortaya çıkarma çabaları, sadece teknolojiyle ilgili değildir. Pazar odaklı bir şirket olarak her yenilik, son kullanıcıların ihtiyaçlarına yöneliktir. Asıl amaç, aydınlatma kullanılarak yaşanan çevrenin daha konforlu ve daha güvenli hissedilmesini sağlamak, insan hayatını aydınlatmayla iyileştirmektir. Philips LED çözümleri, hayatı daha yaşanır kılacak keyifli ortamlar ve keyifli bir atmosfer sunabilmek için ışık kalitesini kullanır ve insanlara sadece bir tuşla "ambiyans yaratabilme" seçeneği sağlar.



Ayrıca Philips, aydınlatma ihtiyaçları konusunda karşılaşılabilecek yeni sorunlara, ihtiyaca göre hazırlanmış çözümler sağlamak üzere aydınlatma tasarımcılarıyla geniş ölçüde fikir alışverişinde bulunur. Ve bu, diğer uygulamalar için yeni ürünler geliştirmeye yardımcı olur.


Konuşmadan “hoş geldiniz” deyin
Yazar Philips Gelen Aydınlatma • 09.02.2010 00:56:38
Bir oteli cezbedici yapan nedir? Mimarisi, personeli, mobilya ve döşemeleri… ve ışığı. Herhangi bir mekanda yaratmak istediğiniz ortam sıcak, şık veya eğlenceli olabilir, her durumda aydınlatmanın bu ortama katkısı çok önemlidir.
Alışveriş havası oluşturma
Yazar Philips Gelen Aydınlatma • 09.02.2010 00:51:58
Alışveriş havası oluşturma
İnsanlar mağazada aydınlatmasına içgüdüsel olarak yanıt verir. En çekici vitrinlere sahip mağazalara gireriz. Atmosfer ihtiyaçlarımıza uyarsa veya özel bir hava oluşturursa daha uzun süre mağzada kalır ve daha çok harcama yaparız. Tüketici tecrübesinin etrafında tasarlanmış...
desing by toter