Aydın Elektrik

Forum
Ara
Konuşmadan “hoş geldiniz” deyin
Yazar Philips Gelen Aydınlatma • 09.02.2010 00:56:38



Tek bir kelime etmeden ‘hoşgeldiniz’ deyin.
Binlerce odalı otellerden küçük aile işletmelerine kadar; her otelin bir felsefesi, misafirlerini evinde hissettirmek için özel bir yolu vardır. Philips bunu anlıyor, çünkü insanları anlıyoruz. İşte bu yüzden, müşterilerimizin aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak için bu kadar zengin çeşitlilikte çözümler sunuyoruz.



İster sıfırdan başlıyor olun, ister son rötuşları yapıyor olun, yaratmak istediğiniz her türlü atmosfer için, mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazlasını verebiliriz.

İnsanlar ne ister?
Bazı faktörler vardır ki pek çoğumuz için önem taşır ama yine de hepimizin istediği şey aynı değildir. Dengeyi bulmak zor olabilir. Otellerin, bu ‘evrensel’ ihtiyaçları, misafirlerin kendi zevklerine göre ayarlayabilecekleri esnek aydınlatma çözümleri ile karşılamaları gerekir.


İlk izlenim önemlidir, öyleyse estetik ve işlevselliğin, otelinizi mümkün olan en iyi ‘ışık’ta sunmak üzere birleştiği dış çevreden başlayalım. Dış çevrede çekici bir aydınlatma sıcak bir karşılama yaratırken, iyi aydınlatmalı bir otopark da, son derece önemli güvenlik duygusunu sağlar.



Fiziksel ihtiyaçlar, duygusal ihtiyaçlar
Doğru aydınlatma, misafirlerde otele kayıt yaptırdıkları andan ayrıldıkları ana kadar bir rahatlık hissi oluşmasını sağlar. İş seyahati yapanları hedefleyen otellerin en son teknolojiye yatırım yapmaları önemlidir. Enerji verici ama yine de rahatlatıcı bir atmosfer yaratmak üzere, uyarlanmış aydınlatma çözümleri kullanılması bunun bir örneğidir. Aydınlatma kalitesinin, konferanslar ve ev sahipliği yaptığınız diğer aktiviteler üzerinde çok büyük bir pozitif (veya negatif !) etkisi olabilir.



İşin 'perde arkasında' aydınlatma; personelin dikkatli olmasını, böylelikle de misafirlerinizin ihtiyaçlarına odaklanmasını sağlar. Yine şu, enerji ve sakinliğin kombinasyonu meselesi. Personeliniz için parlak ama kör edici olmayan, enerji veren ama yormayan bir ışık gerekir.



Sauna, spor salonu, jakuzi gibi kondüsyon ve sağlık aktivitelerinizde de, fiziksel anlamda iyi olmanın hikayenin ancak yarısı olduğunu unutmayın. Odanın atmosferini doğru oluşturmuşsanız, ister rahatlıyor ister egzersiz yapıyor olsunlar bu iş misafirlerinizin daha çok hoşuna gidecek, ve daha sıklıkla yapacaklardır.



Philips, çözüm ortağınız

Philips olarak biz, çözüm ortaklığına inanırız Kimse işinizi sizin kadar bilemez ve kimse aydınlatmayı bizim kadar bilemez. Dolayısıyla birlikte çalışmak büyük önem taşır.



Bize aydınlatma ihtiyaçlarınızı anlatın ve doğru çözümü belirlemek için birlikte çalışalım. Az bakım gerektiren, enerjiyi verimli kullanan bir çözüm; zaman ve para tasarrufu yapmanızı sağlar ve bütçenize olduğu kadar çevreye de saygı gösterir.



Biraraya geldiğimizde, felsefenizi daha görünür hale getireceğiz. Konaklaması hoş, çalışması kolay ve geri dönmek için insanı kışkırtan ‘yeni’ bir otel yaratacağız.



Yorum yok





desing by toter